دیجیتال مارکتینگ: سئو به زبان ساده - 6 اصل تولید محتوا

ساخت وبلاگ

سئو به زبان ساده - 6 اصل تولید محتوا

سئو SEO چه اصولی دارد؟ چطور می توان بر اساس اصول دیجیتال مارکتینگ، در صفحه اول نتایج گوگل ظاهر شد؟ 6 نکته طلایی درباره تولید محتوا را یاد بگیرید. 

سئو (SEO) به زبان ساده

چطور می شود در صفحه ی اول نتایج گوگل ظاهر شد؟

چه کار می شود کرد که وقتی مردم دنبال کلید واژه های مرتبط با کسب و کار ما می گردند، در نتایج صفحه ی اول گوگل یا موتورهای جستجوگر دیگر، ما را پیدا کنند؟

در وبسایت مان در تولید محتوای مان چه اصولی را باید رعایت کنیم برای اینکه از نظر SEO، یا در ایران به آن "سئو" می گوییم، یا Search Engine Optimization، یا بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر ما موفق عمل کنیم؟

من امروز می خواهم 6 نکته راجع به سئو از منظر تولید محتوا خدمت شما بگویم که نکات بنیادی و خیلی مهمی هستند که اگر همین ها را رعایت بکنید، قدم های خیلی مهمی را بر می دارید برای اینکه بتوانید در گوگل نتایج بهتری داشته باشید. من، این اصولی است که چند سال گذشته خودم در بیزینس های مختلفی که در آن ها فعال بودم به کار بردم و نتایج آن را خوب دیده ام و شما در کلید واژه های مرتبط با بیزینس من اگر آن کلید واژه ها را سرچ کنید، می بینید که من در صفحه ی اول گوگل، وبسایتم همیشه بالا می آید.

نکته ی اول در تولید محتوا، این است که محتوایی که درست می کنیم، محتوای جامعی باشد که مخاطب های بازار هدفمان به دنبال آن می گردند.

خیلی مهم است که ما محتوایی که درست می کنیم، بلاگی که می نویسیم، مقاله ای که می نویسیم یک محتوای جامع باشد؛ خیلی از صاحب نظر ها می گویند که بالای 2000 کلمه باشد و دقیقا آن چیزهایی که سوالاتی است که در ذهن بازار هدفمان است و آن ها را در گوگل تایپ می کنند و سرچ می کنند دقیقا پاسخگوی آن سوالات باشد تا اینکه موتور جستجوگر گوگل، سایت ما و مطلب ما را به عنوان یک مطلب جامع، کامل و تخصصی، بشناسد و آن را به کاربرهای خودش نمایش دهد. پس نکته ی اولی که باید رعایت کنیم، این است که محتوایی که درست می کنیم، واقعا به درد بخور، جامع و براساس نیاز بازار هدفمان باشد.

دومین نکته در تولید محتوای موثر، این است که ما کلید واژه هایی که مخاطب ها استفاده می کنند و سرچ می کنند در گوگل را بشناسیم و به طور استراتژیک در محتوایمان به کار ببریم. آن ها را در تیتر یا در پاراگراف اول بیاوریم یا بیاوریم در متن چند بار از آن ها استفاده کنیم و همینطور در انتها و در پاراگراف آخر محتوایمان.

از کجا می توانیم بفهمیم که چه کلید واژه هایی را در واقع کاربران گوگل سرچ می کنند تا به بیزینس هایی مثل بیزینس ما برسند؟ بعضی هاشان را شاید بدانیم یا شنیده باشیم یا مشتریانمان به ما گفته باشند در ارتباط با مشتریان به تجربه آشنا شده باشیم بعضی هاشان هم ابزارهایی برای این منظور هست مثل سایت هایی مثل Spyfu مثل سایت هایی مثل google add words خود google add words می تواند به ما کمک کند مثل ahrefs و خیلی خیلی ابزارها و اپلیکیشن های دیگر که در زمان های مختلف ممکن است موجود باشد که شما از این ها استفاده می کنید تا keyword های تخصصی و کلیدواژه های تخصصی مربوط به بیزینس خودتان را شناسایی بکنید و آن ها را در داخل محتوایی که تولید می کنید، به کار ببرید. یک بخشی از این قضیه، این است که رقیب هایتان را بشناسید و بروید و محتوای آن ها را بررسی کنید و ببینید آن ها چه کلیدواژه هایی را به کار می برند و وقتی که ببینید آن ها دارند استفاده می کنند و موفق هستند، شما نیز می توانید الگوبرداری کنید و از همان کلیدواژه ها در تولید محتوایتان بهره ببرید.

نکته ی سوم، این است که باید توجه خاصی بکنیم به تیتر مطلبی که می نویسیم و همینطور ساختار URL یا لینکی که برای مطلبمان می گذاریم.

خیلی مهم است که آن کلیدواژه هایی که مردم دنبالشان می گردند ما در تیتر محتوایمان قرار دهیم و همینطور در ساختار URL ای که برای آن محتوا روی وبسایتمان می گذاریم جوری باشد که آن کلیدواژه در ساختار URL هم قرار بگیرد به عبارتی اگر کسی تیتر محتوایمان را دید یا آن لینک ما را نگاه کرد از روی همان تیتر یا لینک بتواند متوجه شود که در واقع این محتوا و این مطلب پاسخگوی نیاز او است و اینجا است که ما باید آن کلیدواژه ها را دوباره بشناسیم و در تیتر یا ساختار URL قرار  بدهیم.

نکته ی چهارم، توجه به این است که محتوایمان عکس و فیلم داشته باشد و فقط متن خالی نباشد. شما نگاه کنید به سیر جریان و تغییراتی که ما در اینترنت، محتوا نویسی و حتی در شبکه های اجتماعی داریم قبلا شاید تنها یک متن بود ولی الان بیشتر شبکه های اجتماعی و بیشتر محتوا ها به این سمت رفته است که علاوه بر متن، شما عکس داشته باشید به خصوص ویدیو داشته باشید و این طراحی اینقدر جذاب باشد که وقتی کسی می آید روی وبسایت شما و محتوای شما را می خواند در واقع آن جا بماند و سریع به اصطلاح اینترنتی bounce نشود یعنی از آن صفحه نرود بلکه یک مقدار صرف وقت بکند آن محتوا را بخواند حتی برود و صفحه های دیگر آن وبسایت را ببیند و ...

نکته بعدی این که خیلی مهم است وقتی که عکسها در وبسایتمان آپلود می کنیم، یک آیتمی هست به نام Alt-tag در آن جا در واقع توضیح بدهیم در این قسمت که موضوع این عکس چیست در چه رابطه ای است و محتوای آن چیست. چون حتما خودتان متوجه می شوید و حدس می زنید که عکس یک عکس است و گوگل نمی تواند خودش بیاید و بفهمد این عکس چیست چون یک سری ربات و خزنده ی گوگل هستند که می آیند و وبسایت ها را بررسی می کنند آن ها نمی فهمند که این عکس چیست ولی اگر ما در alt-tag توضیح بدهیم که این عکس مثلا در مورد هتل های ارزان است یا مثلا در مورد شیرینی های دست ساز است یا در مورد مشاوره ی تحصیلی است یا هر چیز دیگری که هست، وقتی که توضیح بدهیم آن وقت گوگل هم می فهمد که این عکسی که گذاشتیم، محتوایش چیست و به کاربرهای خودش نشان می دهد.

نکته ی ششم که می خواهم خدمتتان اشاره بکنم، این است که تولید محتوایمان حتما باید منظم باشد. من همیشه به دوستانم توصیه می کنم که اگر می خواهید تولید محتوا بکنید، سعی بکنید حداقل هفته ای یکبار محتوای جدید تولید بکنید و واقعیت این است که SEO یا همان سئو وقتی یک استراتژی موفقیت آمیز برای ما می شود برای اینکه بتوانیم مخاطب بیشتر و مشتری بیشتر جلب بکنیم که محتوای جدید و تازه به دست مخاطبانمان برسانیم. فقط اینکه من یک وبسایتی را درست بکنم و یک سری اصول را در آن رعایت بکنم، خیلی در بازار رقابتی امروز، جوابگو نیست و نکته ی کلیدی در موفقیت در سئو و دیده شدن در موتورهای جستجوگر، تولید محتوای به روز، منظم و حداقل هفته ای یکبار است.

امیدوارم این نکاتی که گفتم را در محتوا سازی تان به کار ببرید. یک ویدیوی دیگر بعدا برایتان تولید می کنم و خواهید دید در مورد این که ما چطور کاربرد خود وبسایتمان را می توانیم بهینه بکنیم به طوری که موتورهای جستجوگر وبسایت ما را بپسندند و بیشتر از رقبایمان به کاربرهایشان نشان دهند. "آتش زندگی و کسب و کارتان را روشن کنید!"

این مطلب را هم خواهید پسندید:  پرسنال برندینگ یعنی چه؟[1]

ویدیو را ببینید و برای عزیزانتان بفرستید. 

برند خود را بسازید و در بازار معروف شوید! برای مشاهده 1 ساعت کلاس ویدیویی رایگان 1-2-3 جذب مشتری از زبان دکتر شهاب اناری، همکار برایان تریسی و مربی حرفه ای  کسب و کار، در پایین صفحه ایمیلتان را وارد نمایید.

تست رایگان کنکور...
ما را در سایت تست رایگان کنکور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : testekonkoor بازدید : 197 تاريخ : پنجشنبه 28 دی 1396 ساعت: 18:06