کوچینگ: پنج عادت روزانه افراد فوق موفق

ساخت وبلاگ

افراد فوق ستاره "هر روز" چه عادتهایی را انجام می دهند که باعث دستاوردهای شگفت انگیزشان می شود؟ 5 عادت کلیدی این افراد را در این ویدیو بشناسید. 

سلام! من دکتر شهاب اناری هستم. امروز میخواهم با شما در مورد 5 عادت روزانه ی افراد فوق موفق صحبت کنم. افرادی که اگر خودشان را برای آزمونی یا مسابقه ای آماده می کنند، همیشه بهترین رتبه ها و مقام ها را به دست می آورند یا اگر در بیزینسی و بازاری فعالیت می کنند، همیشه قویترین برندها را دارند و بالاترین درآمد ها. این 5 عادت روزانه ی افراد فوق موفق، کدام ها است؟

عادت اول، عادت باکس بندی زمانی است.

یعنی چه؟ یعنی فرد فوق موفق، اولا کارهای پر اولویت و مهم خودش را می شناسد؛ یعنی کارهایی که صرفا اضطراری نیست کارهایی که چند قدم او را به اهدافش نزدیک می کند در دراز مدت معنا دار است این کارها. و ثانیا برای این کارهای پر اولویت و مهم، زمان ها و باکس های زمانی مشخصی را در هر روز و در هر هفته اختصاص می دهد. الان مثلا من همیشه خودم تلاش می کنم روز آخر هفته می نشینم و یک ساعت با خودم خلوت می کنم و برای کل هفته ی آینده ام، یک سری باکس های زمانی مشخصی برای کارهای مهمم اختصاص می دهم. زمان های مشخصی اختصاص می دهم برای نوشتن برای تولید محتوا برای کار با دانشجوها و مراجعین خودم برای وقت گذراندن با همسر و خانواده ام برای تفریحم و چیزهایی که می دانم در دراز مدت برایم مهم است.

دومین خصوصیت و عادت روزانه ی افراد فوق موفق، مرور کردن اهداف و تصویرسازی ذهنی است.

افراد فوق موفق، هرروز؛ ترجیحا یکبار صبح و یکبار شب؛ اهداف کوتاه، میان و بلند مدتشان را مرور می کنند و در ذهنشان تصویرسازی انجام می دهند. یعنی چه؟ یعنی مسیر رسیدن به هدف، تمامی پستی ها و بلندی هایش، تمامی دشواریها و شیرینی هایش را مرور می کنند در ذهنشان و لحظه ی رسیدن به هدف و اون دستاورد را به دست آوردن و به اوج خوشحالی رسیدن، آن لحظه را تصویرسازی می کنند. روانشناسی مثبت و علم کوچینگ، ثابت کرده است که تصویرسازی ذهنی یکی از روش های بسیار موثر برای افزایش انگیزه و رسیدن به هدف است.

سومین عادت روزانه ی افراد فوق موفق، این است که آن ها با تمام وجودشان هرروز برای هدفشان تلاش می کنند و این تلاش معمولا چند قدم و چند سطح بیشتر از افراد متوسط و معمول دور و برشان است.

مثلا اگر فرد در بیزینس خودش فعالیت می کند، نمی آید همان چیزی که مشتری از او انتظار دارد را به او بدهد. معمولا یک تجربه ای برای مشتری اش خلق می کند که به یاد ماندنی بشود! معمولا بیشتر از آن چیزی که قول داده است، تحویل او می دهد. یا مثلا اگر برای آزمون یا مسابقه ای خودش را آماده می کند، نمی آید همان چیزی که مربی اش و معلمش به او می گوید را انجام دهد بلکه چند قدم بیشتر انجام می دهد. چند ساعت بیشتر کار می کند. چند دقیقه بیشتر زحمت می کشد. و این "با تمام وجود تلاش کردن"، بخشی از آن این است که ما دیگر درگیر گذشته و این که "وقتم تلف شد!" و "قبلا چه کاری انجام دادم؟!" نباشیم و درگیر آینده نباشیم نگران اینکه حالا سر آن آزمون یا سر آن مسابقه سر آن زمان مشخص چه اتفاقی برایمان می افتد؟ تمام تلاشمان با شوق کامل در زمان حال باشد.

چهارمین عادت روزانه ی افراد فوق موفق، یادگیری روزانه است.

یعنی هر روز ما حداقل یک ساعت اختصاص بدهیم به مطالعه به یادگیری. حالا برای برخی این یادگیری شاید گوش دادن به فایل های صوتی باشد شاید گوش دادن به پادکست باشد دیدن ویدیوهای آموزشی باشد دیدن دوره های آنلاین باشد خواندن کتاب باشد شرکت در کلاس باشد ...

حتما این را شنیده اید که می گویند: "مدیر عامل های فوق العاده موفق، افرادی که بسیار بسیار از نظر تولید ثروت موفق هستند و بسیاری از افراد دیگری که در حیطه های اجتماعی، ورزشی، تحصیلی موفق می شوند، افرادی هستند که خیلی مطالعه می کنند. خیلی به یادگیری شان توجه می کنند." و خیلی ها را ما می شنویم از این افراد که اعلام می کنند ما هفته ای یک کتاب می خوانیم! بنابراین اختصاص دادن وقت به یادگیری، به مطالعه، به گوش دادن به فایل های صوتی خوب، به دیدن ویدیوهای مناسب، می تواند بسیار شما را به هدفتان نزدیک تر کند.

 

این پست را هم خواهید پسندید: 5 اصل یادگیری افراد موفق[1]

 

و پنجمین عادت روزانه ی افراد فوق موفق، این است که به طور منظم دستاوردهایشان را اندازه گیری می کنند.

خیلی مهم است که ما هر روز با خودمان خلوت کنیم، مقداری یا چند دقیقه ای شاید نهایتا نیم ساعت تا 1 ساعت و بیاییم پیشرفتمان را اندازه گیری کنیم. کارهایمان را بررسی کنیم. اگر مثلا داریم درس می خوانیم، یا برای مسابقه ای آماده می شویم ببینیم تمرین هایی که کرده ایم، مطالعاتی که کرده ایم، تلاش هایی که کرده ایم، چقدر ما را جلوتر برده است؟  چقدر نتایج ما را بهتر کرده است؟ چقدر کاری که داریم انجام می دهیم درست است؟ از سوی دیگر اگر مثلا بیزینسی داریم و داریم در بازاری فعالیت می کنیم، چقدر بازاریابی ما درست است؟ چقدر مذاکره ی فروشی که داریم انجام می دهیم درست است؟ چقدر فعالیت هایمان منتهی به فروش و کسب درآمد بیشتر می شود؟ اندازه گیری منظم، باعث پیشرفت است.

"پیتر دراکر" می گوید: "چیزی را می توان بهبود داد که اندازه گیری شود!"

 

این پست را هم ببینید: افراد بسیار موفق چطور فکر می کنند[2]

 

من مطمئن هستم اگر شما مثل افراد فوق موفق به طور روزانه این 5 عادت را در خودتان نهادینه کنید و برایش وقت بگذارید، در مسیری می افتید که "آتش زندگی و کسب و کارتان را روشن می کنید!"

 

برای دریافت فیلمهای انگیزشی و محتواهای آموزشی رایگان (در مباحث کوچینگ)، در پایین صفحه ایمیلتان را وارد نمایید.

تست رایگان کنکور...
ما را در سایت تست رایگان کنکور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : testekonkoor بازدید : 206 تاريخ : شنبه 23 دی 1396 ساعت: 1:45