دیجیتال مارکتینگ: سه اقدام ساده برای راه اندازی ایمیل مارکتینگ

ساخت وبلاگ
هیچوقت از خودتون پرسیدین چطوری میشه از ای-میل در بازاریابی آنلاین استفاده کرد؟

هیچوقت از خودتون پرسیدین که شرکت های موفق در ای-میل مارکتینگ">مارکتینگ چطوری میتونن از این ابزار برای کسب درآمد بیشتر و فروش بیشتر استفاده بکنن؟

تحقیقات زیادی نشون داده که بسیاری از شرکت ها میگن ای-میل مارکتینگ حتی بهتر از شبکه های اجتماعی روی فروششون تاثیر گذاشته و یه آمارهایی هست که میگن بیش از 90% افراد بزرگسال، در طی روز یکبار ای-میلشون رو چک میکنن.

همه ی اینها آمارهایی است که به ما نشون میده ای-میل به هیچ عنوان نمرده، بسیار زنده س و از ای-میل مارکتینگ میشه برای رشد کسب و کارمون و کسب درآمد بیشتر استفاده کرد.

من امروز میخوام 3 تا ابزار یا قطعه ی مختلفی که کنارهم قرار میگیرن و در واقع پازل ای-میل مارکتینگ رو برای بیزینس شما میسازن به شما معرفی کنم تا ظرف چند ساعت شما هم بتونید سیستم ای-میل مارکتینگتون رو به صورت مقدماتی راه بندازید و یواش یواش اون رو پخته تر و پخته تر و پخته تر کنید. این سه تا ابزار چیه؟

قطعه ی اول پازل: پیشنهاد جذاب ترجیحا رایگان! 

ابزار اول، اینه که ما یک پیشنهاد جذاب ترجیحا رایگان داشته باشیم. (تاکید) پیشنهاد جذاب ترجیحا رایگان.

حالا این پیشنهاد جذاب ترجیحا رایگان رو ما باید به اطلاع افراد توی بازار هدفمون برسونیم. مثلا بهشون بگیم که: "من یه ای-بوک (کتاب الکترونیکی) رایگان دارم. میتونید بیاید دانلود کنید." یا "راهنمای رایگان دارم میتونید بیاید دانلود کنید." "یه ویدیویی براتون درست کردم میتونید بیاید به طور رایگان ببینید." یا "دموی محصولم رو میتونید به طور رایگان ببینید." "به صورت رایگان ازاین نرم افزاری که من درست کردم 10 روز 14 روز بیاید استفاده بکنید." یا حتی اگر کاملا هم رایگان نباشه، یه پیشنهاد بسیار جذابی باشه مثل اینکه مثلا "یه کوپنی بیاید از من بگیرید و 70% روی محصولات تخفیف استفاده بکنید" یا "یه کوپنی بیاید بگیرید که یکی بخر، دوتا ببر باشه" و مواردی از این دست... یه پیشنهاد جذاب ترجیحا رایگان. اول شما باید این آفر یا پیشنهاد رو درست کنید.

این میشه قطعه ی اولمون.

قطعه ی دوم پازل: صفحه ی فرود.

قطعه ی دوممون از این پازل، اینه که شما باید در اینترنت یک "صفحه ی فرود (Landing page)" داشته باشید.

صفحه ی فرود یعنی یک صفحه ای از وبسایتتون یا یک صفحه ای در اینترنت به طور کلی یک Web page که شما طراحی کردید و فردی که میخواد دسترسی پیدا کنه به اون پیشنهاد جذاب رایگان، باید بیاد رو این صفحه و اطلاعاتش رو به شما بده. بنابراین مثلا طرف داره توی اینستاگرام، تو تلگرام تو فیس بوک تو شبکه های اجتماعی میگرده به پیشنهاد رایگان جذاب شما میرسه، کلیکش میکنه و میره روی یک صفحه ی فرودی در اینترنت میشینه. یه صفحه ای براش باز میشه که اونجا شما این پیشنهاد رو بهش مطرح کردید. بفرما! این فایل رو دانلود کن این ویدیو رو ببین این مشاوره ی رایگان رو دریافت کن این دمو رو بگیر فقط کافیه که اطلاعاتت رو به من بدی و اونجا یه فرمی هست که طرف اطلاعاتش رو وارد میکنه. مثلا اسمشو ای-میلشو وارد میکنه شاید تلفنش رو ازش خواستید وارد میکنه شاید اطلاعات دیگری هم ازش خواستید وارد میکنه بسته به اون چیزی که شما چی خواستین اطلاعاتی رو ازش میگیرین و طرف چون پیشنهاد جالبه و جذابه و بازار هدف شماست اون فرد و دقیقا پیشنهادی که شما براش درست کردین به دردش میخوره و چیزیه که دنبالشه با کمال میل اطلاعاتش رو به شما میده و اون پیشنهاد رایگان شما رو دریافت میکنه. شما در عوض چی دارین؟ شما در عوض اطلاعات طرف رو دارین و اون رو وارد لیست مشتریان بالقوه تون میکنید.

و نهایتا قطعه ی سوم این پازل، نرم افزار ای-میل مارکتینگ هست که باید داشته باشین.

نرم افزارهای بسیار متنوعی برای فرستادن ای-میل به صورت گروهی وجود داره. چون میدونید که اگر از در واقع ای-میل پرووایدر معمول خودتون مثل Gmail و Yahoo و ChMail و غیره و ذلک استفاده کنید، اینها اگر بخواید به گروه تعداد زیادی افراد ای-میل بفرستین، معمولا اینا میره میشینه توی spam و معمولا بلاک میشین و قابل استفاده نیست. بنابراین نرم افزارهای ای-میل مارکتینگی وجود داره که این کار رو برای ما آسون میکنن و اینها میان تعداد بسیار زیادی از اون ای-میل هایی که ما میفرستیم رو توی میل-باکس مخاطبامون قرار میدن حتی در بعضی موارد شاید 100% یا نزدیک به 100% ای-میل هایی که ما به صورت گروهی میفرستیم، میره توی میل باکس مخاطبای ما میشینه که این فوق العاده س! نرم افزارهای ای-میل مارکتینگ این کار رو میکنن.

انواع و اقسام نرم افزارها هم وجود داره برای این منظور که بعضیاشون حتی رایگانه! بعضیاشون پولیه بعضیا اولش رایگانه و بعد کم کم پولی میشه و شما میتونید ازشون استفاده کنید.

نمونه هایی مثل Mailchimp، مثل Mailerlite مثل constant contact و خیلیای دیگه که میشه ازش استفاده کرد.

 

این مطلب را هم بخوانید: 7 راه برای افزایش فالوور اینستاگرام[1]

 

پس اگر ما بخوایم جمع بندی کنیم، شما برای اینکه یک سیستم مقدماتی ای-میل مارکتینگ راه بندازین و از همین دو سه ساعت دیگه بتونید شروع بکنید به بازاریابی ای-میلی و افزایش فروش و جذب مشتری، شما نیاز دارید به یک "پیشنهاد رایگان جذاب" که جلوی دید مخاطبان بازار هدفتون قرارش بدین. بعد در قطعه ی دوم شما یک "صفحه ی فرود" نیاز دارید که فرد بیاد فرود بیاد روی اون صفحه ی اینترنتی و اطلاعاتش رو روی یه فرمی به شما بده و اون پیشنهاد رایگان شما رو دریافت بکنه و بعد شما "یک نرم افزار ای-میل مارکتینگ" نیاز دارید که وقتی اون اطلاعات رو ساماندهی کردین و تبدیلش کردین به یه دیتا بیس (بانک اطلاعات) در واقع بتونید ای-میل های اطلاع رسانی و ای-میل های مربوط به محصولات و خدماتتون و کلا ای-میل های بعدی ای که انواع و اقسام داره و دسته بندی های مختلف داره و در مراحل پیشرفته تر ای-میل مارکتینگ شما بهش میرسین، بتونید برای مخاطباتون ارسال بکنید.

امیدوارم با رعایت این نکانی که گفتم و قرار دادن این 3 تا قطعه ی این پازل، به سادگی و در زمان خیلی کم کنار هم فروشتون رو بیشتر بکنید کسب و کارتون رو رشد بدید و "آتش زندگی و کسب و کارتون رو روشن کنید."

ویدیو را ببینید و برای عزیزانتان بفرستید. 

برند خود را بسازید و درآمدتان را چند برابر کنید! برای مشاهده 1 ساعت کلاس ویدیویی رایگان 1-2-3 جذب مشتری از زبان دکتر شهاب اناری، همکار برایان تریسی و مربی حرفه ای  کسب و کار، در پایین صفحه ایمیلتان را وارد نمایید.

تست رایگان کنکور...
ما را در سایت تست رایگان کنکور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : testekonkoor بازدید : 179 تاريخ : سه شنبه 12 دی 1396 ساعت: 16:18