سه توصیه کلیدی برای 20 تا 30 ساله ها به تجربه 20 سال من

ساخت وبلاگ

سه توصیه کلیدی برای 20 تا 30 ساله هایی که انگیزه دارند اما گیج و گم هستند و دقیقا نمی دانند برای موفقیت فوق العاده باید چه کار کنند، دنبال کدام علاقه شان بروند و چطور آرزوهایشان را عملی کنند. اینها حاصل تجربه من به عنوان یک مشاور، مدرس و کوچ جرفه ای با بیش از 20 سال سابقه است.

اگر 20 تا 30 سالتان است، حتما این ویدیو را نگاه کنید.

هیچوقت این سوال برایتان پیش آمده است که نکنه رشته ی تحصیلی که در حال خواندن آن هستید یا خوانده اید و فارغ التحصیل شده اید اشتباه بوده است؟

یا اینکه پیش خودتان فکر بکنید که "واقعا هدف وجودی من از آمدن بر روی کره زمین چیست؟ چه مسیری را باید بروم که درست باشد؟"

یا اینکه انسانی باشید 20 تا 30 ساله، بسیار پر انگیزه و پر انرژی و می خواهید بروید و به اهدافتان برسید، آرزوهایتان را عملی بکنید، بروید پولدار شوید، زندگی ایده آلتان را بسازید و خانواده درستی را تشکیل بدهید و تاثیرگذار بشوید، در زندگی دیگران و در سطح جامعه تان و موفق بشوید اما پیش خودتان فکر کنید که دقیقا نمی دانید مسیر درست چیست هدف صحیح چیست و چه جهتی را باید دنبال بکنید. همیشه پیش خودتان فکر می کنید که واقعا آن درست ترین کاری که باید بکنید چیست؟ دارم تلاش می کنم دارم زحمت می کشم دارم وقت می گذارم اما آن طور که دلم می خواهد نتیجه نمی گیرم، خیلی کند پیش می روم و گاهی حس می کنم که اصلا پیشرفت نمی کنم...

اگر هر کدام از حس هایی که برایتان گفتم و فکرهایی که برایتان گفتم آشناست، این چند دقیقه ی بعدی را خوب گوش کنید. می خواهم به شما بگویم که تنها نیستید و خود من به عنوان فردی که در این سن بوده ام درگیر این مسائل بوده ام. خیلی از شما شاید بدانید. من رشته ی پزشکی را در بهترین دانشگاه کشور، دانشگاه علوم پزشکی تهران خواندم و از همان ترمهای اول متوجه شدم که خیلی به آن علاقه ندارم و همیشه چند سالی درگیر این بودم که آیا رشته ی پزشکی را بروم و ادامه دهم و تخصص بگیرم یا نه بروم در مسیر دیگری و نظرات دیگران و تردید های خودم همیشه درگیر آن ها بودم و من هم مثل خیلی از شما علایق متفاوتی داشتم، به مسائل هنری علاقه داشتم، شخصا به مسائل آموزشی علاقه داشتم، به بعد بیزینسی کارها علاقه داشتم و در زمینه های مختلفی ایده داشتم، خلاق بودم و همیشه برایم سوال بود که این را انتخاب کنم یا آن یکی را؟ این را دنبال کنم یا آن یکی را؟

و خیلی از اوقات ما در اصول اولیه روانشناسی موفقیت می شنویم که می گویند: "باید یک مسیر را بروی و تمام انرژی ات را بگذاری و به نتیجه برسی." ولی واقعیت این است که این موضوع مال کتاب هاست و در واقعیت زندگی اینطور نیست! خیلی از ما علایق متنوعی داریم، ایده های متنوعی داریم، شک ها و تردید های زیادی داریم و ...

چه باید کرد؟ خصوصا در 20 تا 30 سالگی که این شک ها و تردیدها و این مسائل برایمان پیش می آید چه باید کرد؟

من در طی این همه سال و از زمانی که خیلی شک و تردید داشتم تا وقتی که جواب هایم را پیدا کردم و توانستم به لطف خدا موفقیت های خیلی زیادی داشته باشم. خیلی از شما می دانید. بیش از دو میلیون جلد از کتاب هایم به فروش رفته است و پر فروش ترین محصولات آموزشی و کمک آموزشی کشور را داشتم. کتاب های پر فروش بین المللی نوشتم، با بیش از 35000 نفر کار کردم و... خودتان بهتر می دانید.

شاید در جواب به این سوال، سه نکته ی خیلی کلیدی را متوجه شدم که دوست دارم امروز با شما مخاطب های خوبم در میان بگذارم.

نکته ی اول این است که تلاش کنید در 20 تا 30 سالگی تان نقطه ی طلایی شغلی تان را پیدا کنید.

منظور از نقطه ی طلایی شغلی یعنی این که بفهمید که کجاست که توانمندی هایتان، علایقتان و نیاز بازار به هم می رسد؟

اگر برایتان دقیقا مشخص است که در چه زمینه ای توانمندید و خیلی هم به آن علاقه دارید و بازار هم خیلی به آن نیاز دارد، آفرین بر شما و بروید به دنبال همان.

اما اگر مثل من و خیلی های دیگر هستید که علایقتان متنوع است و توانمندی هایتان متنوع است و فکر می کنید در بازار در حیطه های مختلفی می توانید بروید و یا کارمند شوید و یا صاحب کسب و کار و موفق باشید، پیشنهاد من به شما این است که در 20 تا 30 سالگی خیلی گیر ندهید و بروید و آن ها را امتحان کنید. هرکدام را مدتی با تمام انرژی بروید دنبالش ببینید که درها باز می شود ببینید حستان چه می گوید، حس ششم شما چه می گوید آیا نتیجه می گیرید یا خیر و ارزیابی کنید. وقتی 20 تا 30 ساله هستید خیلی جوان هستید کلی از دهه های عمرتان جلویتان است و اگر بتوانید ظرف چند سال مسیر درستتان را پیدا کنید چندین 10 سال دیگر را با خوشحالی و رضایت و اعتماد به نفس زندگی خواهید کرد.

 

این مطلب را هم ببینید: دنبال کردن علاقه توصیه خوبی برای موفقیت نیست. کوچینگ حرفه ای چه می گوید؟[1]

 

 

دومین نکته ای که می خواهم به شما بگویم، این است که لطفا در این سن خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. البته این حرفی است که باید به همه زد اما در این سن، این قضیه خیلی پر رنگ است به خاطر این که ما در این سن می آییم و نگاه می کنیم به برخی از افراد خصوصا در این دوره ی شبکه های اجتماعی عکس ها و فیلم هایی که می گذارند و نمایش و بزرگنمایی که می کنند، آن چیزی که از خودشان تظاهر می کنند و فکر می کنیم این واقعیت زندگی دیگران است. فکر می کنیم خیلی ها هستند که همه چیزشان مشخص است، هیچ شک یا تردیدی ندارند به همه ی آرزوهایشان رسیده اند یا دارند می رسند همه چیز گل و بلبل و عالی است و واقعیت این است که اینگونه نیست و در دوره ی شبکه های اجتماعی خیلی از ما گول اینها را می خوریم.

من بر اساس تجربه ی شحصی خودم و تجربه ی این همه سال کار با این همه افراد در محیط های مختلف از دانش آموز، دانشجو، صاحب کسب  و کار، افرادی که مهاجرت کرده اند از صاحبان بیزینس و غیره به این نتیجه رسیده ام که هیچ کس 100% از هیچ چیزی مطمئن نیست! همه شک ها و تردید های خودشان را دارند در درجات مختلف و همه یک مقداری مسئله با اعتماد به نفسشان دارند و مسئله این جاست که آن چیزی که ظاهر در شبکه های اجتماعی می بینید، تمام واقعیت نیست!

لطفا خودتان را با بقیه مقایسه نکنید. تک تک دقایقی را که صرف می کنید برای اینکه ببینید الکی کسی چه عکس یا فیلمی گذاشته است و ظاهر فریبی می کند، می توانید همان دقایق را بگذارید و روی اهداف خودتان کار کنید و تلاش کنید تا به اهدافتان برسید.

و نکته ی سومی که امروز می خواهم به شما بگویم، این است که صبور باشید. صبور باشید و عجله نکنید.

به هر حال می شود مسیر موفقیت را مقداری سریع تر طی کرد ولی دیگر اینطور نیست که با یک بشکن زدن به نتیجه برسیم. امروزه در این دنیای اینترنت ما خیلی از این وعده و وعید ها می شنویم که خیلی ها می آیند و می گویند "این استراتژی طلایی را دنبال کن و مثلا یک روزه در تحصیل، در کار در شغل در بیزینس به هرچی دلت می خواهد می رسی!"

هیچ موفقیت معنا دار و بزرگی یک روزه رخ نمی دهد! اگر میبینیم یک روزه رخ می دهد، قبل آن چندین و چند سال تلاش، کوشش، عرق ریختن، نخوابیدن و فشار بوده است! شاید ما آن یک روزی را می بینیم که طرف موفق می شود و آن سال های قبلی اش را نمی بینیم.

تلاش بکنید، وقت بگذارید، صبور باشید، عجله نکنید! سنی ندارید! 20 تا 30 سالگی شما سنی ندارید و می توانید واقعا یک زمینه ای را برای یک شغل فوق العاده برای یک بیزینس فوق العاده ظرف چند سال بچینید و بعد چندین و چند دهه از آن لذت ببرید و بهره آن را ببرید.

امیدوارم با رعایت این سه نکته در مسیری بیفتید که "آتش زندگی و کسب و کارتان را روشن کنید!"

 

این پست را هم بخوانید: 4 سوال کلیدی برای کشف هدف وجودی شما[2]

 

ویدیو را اینجا ببینید و برای عزیزانتان بفرستید:

برای دریافت ویدیویهای انگیزشی و محتواهای آموزشی رایگان (در مباحث کوچینگ)، در پایین صفحه ایمیلتان را وارد نمایید.

تست رایگان کنکور...
ما را در سایت تست رایگان کنکور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : testekonkoor بازدید : 196 تاريخ : شنبه 1 ارديبهشت 1397 ساعت: 19:27